Mantra Koor ‘Gayatri

De mantra meezing meeting van 14 juni is een openlucht gebeuren op het erf/tuin van Gerda Bocxe. Van 10.00-12.00 uur. Toegang € 15,-. 5-rittenkaarten beschikbaar voor € 50,- Fysieke afstand bewaren.

Waar: de ( prachtige) Ruimte op de Schattekerkerweg 1B Mijdrecht, ligt aan de kant van de Westerlandseweg.

Wanneer: Najaar 2020: zondagochtenden op 13 september, 4 oktober, 1 en 29 november, 20 december van 10.00-12.00 uur.

Aanmelding en toegang: meld je aan via een mailtje of app. Alle mensen zijn welkom,het gaat om de hartezang en het hart stelt geen eisen aan hoe het eruit komt, wat erin zit. Maak van je hart geen moordkuil. En ZING JE HART UIT!!!

Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen.

Omdat deze soms eeuwenoude mantra’s, uit andere culturen komen dan de onze, is uitleg van achtergrond en betekenis nuttig. Maar ook zonder uitleg werken de harmonieuze vibraties van de klanken in op je geest, die tot rust komt, juist ook door de herhalingen van de mantra. Dat geeft veel vreugde in een heerlijke vrije open sfeer. Ik zelf heb 48 jaar lang mantrazang beoefend o.a. in ashrams in India.

We kunnen afwisselend mantra’s zingen, van aardse dansende ritmische naar verheven transcenderende mantra’s.

We zingen mantra’s uit de Vedische traditie, maar ook uit de Boedistische, Sufi, Aboriginal, Native American, Joodse en Christelijke traditie. De herhaling van de mantra geeft ontspanning, Je hoeft niet je best te doen, geen prestatie te leveren, maar kunt juist meer naar je gevoel luisteren.

Laat er vrede, licht en geluk zijn onder alle wezens van het universum

Gayatri.

Gayatri Mantra