Mantra Meezing Concerten

Het mantra meezing Concert van 13 september is een openlucht gebeuren op het erf/tuin van Gerda Bocxe, waaarbij we fysieke afstand bewaren.

Waar: het erf van de ( prachtige) Ruimte op de Schattekerkerweg 1B in Mijdrecht, ligt aan de kant van de Westerlandseweg.

Wanneer: van 10.00-12.00 uur met korte theepauze, inloop vanaf 9.45 uur.

overige data: zondagochtenden op 4 oktober, 1 en 29 november, 20 december. We hopen op mooi weer en anders wordt het een Zoom gebeuren. Je krijgt altijd bericht.

Wie: met live muziek van soms verschillende toegewijde muzikanten met ZingeninOvergave

Wat: Mantras en songs uit verschillende tradities zoals de Vedische, Boedistische, Aboriginal, Native American, Soefi, Joodse, Chritselijke, en Hinduistische.

Aanmelding: meld je aan via een mailtje naar mantra@zingeninovergave.nl of bel/app 06-23464055.

Voor wie: Alle mensen zijn welkom, zingen opent het hart en wat eruit komt is bij mantrazang altijd goed en welkom. Het geeft lucht aan wat er in je leeft.

———————————————————————————————————-

Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen.

Omdat deze soms eeuwenoude mantra’s, uit andere culturen komen dan de onze, is uitleg van achtergrond en betekenis nuttig. Maar ook zonder uitleg werken de harmonieuze vibraties van de klanken in op je geest, die tot rust komt, juist ook door de herhalingen van de mantra. Dat geeft veel vreugde in een heerlijke vrije open sfeer. Ik zelf heb 48 jaar lang mantrazang beoefend o.a. in ashrams in India.

We kunnen afwisselend mantra’s zingen, van aardse dansende ritmische naar verheven transcenderende mantra’s.

Vedische traditie, maar ook uit de Boedistische, Sufi, Aboriginal, Native American, Joodse en Christelijke traditie. De herhaling van de mantra geeft verdieping vanuit ontspanning, Je hoeft niet je best te doen, geen prestatie te leveren, maar kunt juist meer naar je gevoel luisteren.

Laat er vrede, licht en geluk zijn onder alle wezens van het universum

Gayatri Mantra
Godin Gayatri, een wensvervullende mantra.