On line-live mantra zingen

Data 2021:

Zondagochtenden

11 april, 6 juni, 4 juli, 1 augustus

online van 10.00-11.30

live buiten of binnen van 11.00-12.30, Schattekerkerweg 1B Mijdrecht

Zodra het is toegestaan gaan we van on line naar LIVE!!!! De reserveringen zijn al gemaakt in het voorjaar en zomer in de prachtige tuin van Gerda Boxce. Je krijgt ruim op tijd bericht of we online zijn of live middels de nieuwsbrief en via het mantrakoor bestand. Als je mee wilt doen, en nog niet in ons adressenbestand zit, meld je dan aan op de nieuwsbrief, via deze site.

Het on line mantrazingen : met live muziek, harmonium, srutibox, soms met de tanpura, in de vorm van voorzang en nazang of solo zang. De song/mantra teksten worden van te voren aan je opgestuurd bij aanmelding.

Soms zijn er thema’s, zoals in februari maart en april het thema ‘liefdes mantra’s’ is. De zoom van het mantra zingen worden opgenomen en kunnen op aanvraag naar je toegestuurd worden.

Aanmelding en waardering: wij waarderen het, als je je voor het on line mantra zingen van te voren opgeeft via mantra@zingeninovergave.nl Dan kunnen we, in geval van zoom storingen jullie een een nieuwe zoom link opsturen.

Het on line mantra zingen is gratis.

Om je waardering uit te drukken kun je van hart tot hart een donatie geven van bank tot bank. Dat stelt ons en onze professionele geluids mensen in de gelegenheid om de mantra op grotere schaal te verspreiden via youtube, tv programma’s, etc. . Voor een goeie geluids- en beeld kwaliteit is natuurlijk geld nodig. Je helpt hieraan mee met je donatie. Dank je wel! De bankgegevens staan bij ‘contact’ van deze site.

Laten we samen een beter fijner leefklimaat vol liefde en licht creeëren met onze mantra’s. Niet alleen in onze eigen huiskamers, maar in de hele wereld, want de licht kracht van de mantra is enorm, met een superfijne frequentie, die door alle materie heen straalt. Om heling te geven en ons eraan te herinneren wie we in wezen zijn: lichtwezens vol goedheid en liefde!

Universele waarde Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen. Afwisselende mantra’s zingen, van aardse dansende ritmische naar hoge licht frequentie mantra’s uit de Vedische-, Hindu-, Boeddhistische-, Sufi-, Aboriginal-, Native American-, Joodse- en Christelijke traditie. De herhaling van de mantra geeft verdieping vanuit ontspanning, Je hoeft niet je best te doen, geen prestatie te leveren, maar kunt juist meer naar je gevoel luisteren.

Hieronder kun je 2 filmpjes bekijken: zoom en live

En wat muziekfiles beluisteren met mantra’s opgenomen met mijn iphone

Tekst: All I ask of you is forever to reember me as loving you; Isque Allah Ma Bud’lila

Pagina bekijken

On line mantra zingen op 11 april 2021 met Tonke. Host Ronald Heij

Openlucht mantra concert met gitarist Johan Luttik van ‘DivineDust’ augustus 2020

Https://us02web.zoom.us/j/88953464590