ZANG cursussen en individuele lessen

🎵🎶       Het meditatief mantra zingen is tot nader bericht on line.  Voor de data klik op  ‘online mantra zingen’ in de balk.

 🎶🎵🎶 Alle zang scholing gaat on line. Er wordt aan gewerkt om de kostbare inhoud van Werbeck’s oefeningen en -leer op filmpjes, youtubes en geluids files te zetten. Zodra het weer mag, zullen cursussen ‘live’ aangeboden worden.

🎵🎶   Alleen de individuele lessen vinden ‘live’ plaats met inachtneming van de afstand en hygiene.                                

een heeeel moooie OOOO

OOOOOOh ZÓóóóó

  1. Informatie over:
  1.    Zang Cursus  ‘Moeiteloos Zingen’
  2.    Individuele zang les
  3.    Tempelliederen zingen met de tanpura.
  4.    Mantra zingen

Ad 1. ‘Moeiteloos zingen’ is een zangscholing, die de zang organen weer vrij en gezond maakt en blijheid van het natuurlijk zingen teruggeeft. Iedere cursus van 6 zaterdag ochtenden vormt een afgesloten geheel. Toch kun je een cursus een aantal keren doen. Je leert altijd weer iets nieuws. Dat van de online cursus wordt via nieuwsbrief bekend gemaakt. 

Foto laat een moment zien van mantrazang in een retraite op Savita samen met Jago Paul Koch

ad 2.  De individuele zanglessen: hiervoor kun je een afspraak maken.                                        Tarief:  €45,00 euro per uur. zie voor de inhoud van de lessen alle informatie hieronder.             Inschrijven via deze link

Wat leer je in de cursus/ zanglessen?

A. BEGIN CURSUS: Gronding, klank- en toon kennis, de organische ademhaling, resonantie kennis en beoefening, oefeningen om de keelholte vrij te maken, klank yoga voor soepele rug, klank in de ruimte brengen, visualisatie.

Het bijzondere aan de organische Werbeck methode is, dat je leert om je lichaam en stem te openen als instrument voor universele  klanken, met verwondering als openende 

B. VERVOLG CURSUS: in deze cursus wordt de ruime gebruikt, niet alleen in je lichaam, maar ook de ruimte om je heen. Via dans en Werbeck bewegings oefeningen gaan we aan klank uitbreiding doen. Dit kan alleen veilig gebeuren, als we de grondprincipes hebben geleerd en geïntegreerd. Deze groep kan doorgang vinden bij genoeg aanmeldingen en vraagt een grotere lokatie, zo mogelijk De Ruimte aan e Schattekerkerweg 1B.

Waarom?
Iedere stem is uniek en heeft toverkracht. Je kan pas toveren met je stem als je haar mogelijkheden kent. Die ga je ontdekken. Met de organische Werbeck methode. Mensen gaan naar je stem luisteren, of ze willen of niet. Dat is de kracht van de heldere ontspannen stem.

  • Deelname: Schrijf je in via de pagina Inschrijving
  • Informatie: bel of  of mail of app, zie   Contact

Inschrijven via deze link

———————————————————————————————————

Ad 3 TempelliederenZingen met deTanpura

Vanwege Covid-19 is er alleen een lesprogramma met individuele lessen. De lessen duren 1 uur en geven je een  nieuwe ervaring van Indiase gevoels- toonladders) en hele nieuwe wijze van zingen. De tempelliederen zijn gewijd aan een Godheid, die een helende werking hebben, zoals Saraswati, Ganesha, Krishna

Als je regelmatig oefent kun je de Oosterse muziekleer en zangwijze in 10 tot 20 lessen leren.

Betaling graag contant;  € 25,- euro per  uur.  Bij boeking van 10 lessen 10 % korting.

Meenemen: Sloffen of dikke sokken. Het is een schoenenvrije meditatie/muziek zolder.

Inschrijven via deze link

Ad 4: mantra zingen 
Data 2021:

Zondagochtenden

on line van 10.00-11.30

live van 11.00-12.30 in Mijdrecht, Schattekerkerweg 1B

14 maart, 11 april, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 12 september, 10 oktober

 
 

Aanmelden : Inschrijven via deze link     

 
 

Mantra zingen in zomer 2020 samen met gitarist Johan Luttik van Divine Dust.


Uplifting Songs, Universal Love Songs, Songsof the heart, Oness Songs,  Soham Mantra’s  Sufi Songs, Buddhist Mantra’s, Vedic Mantra’s, Silent Meditations. 

Je hoort nu een liefdeslied uit de oude Indiase traditie voor de Godheid Krishna, die als een herdersjongen op zijn fluit in de natuur speelde, en alle herderinnetjes aantrok. Hij koos voor Radha, een herderinnetje, die zo verliefd werd op hem, dat ze nooit meer alleen en eenzaam was.

Inschrijven via deze link

Hey hey Govinda, hey hey Gopala, hey Vasudeva, hey Nityananda, Sri Radhé Radhé Radhé Shyama