ZANG cursussen en individuele lessen

met de Werbeck methode

¬†ūüé∂ūüéĶūüé∂ Deze zang scholing heelt je zang organen.¬†¬†De ‘moeiteloos zingen’ zangcursus en de ¬†mantrazang cursus gaan weer beginnen, zodra corona het toelaat. Met on line ondersteuning van filmpjes, youtubes en geluids files. De data in 2022 zijn i.v.m. corona nog niet gepland.

ūüéĶūüé∂ ¬† De individuele lessen vinden ‘live’ plaats met inachtneming van de afstand en hygi√ęne in Amsterdam en Mijdrecht. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†

een heeeel moooie OOOO

OOOOOOh Z√ď√≥√≥√≥√≥

 1. Informatie over:
 1. ¬†¬† Zang Cursus ¬†‘Moeiteloos Zingen’ 2022?
 2.    Individuele zanglessen
 3.    Tempelliederen zingen met de tanpura.
 4.    Cursus mantra zingen

Ad 1.

‘Moeiteloos zingen’ is een zangscholing, die de zang organen weer vrij en gezond maakt en blijheid van het natuurlijk zingen teruggeeft. Iedere cursus van 6 middagen vormt een afgesloten geheel. Je kunt deze cursus gerust meerdere keren doen voor je zang ontwikkeling.

Gegevens worden tot t.z.t.bekendgemaakt in nieuwsbrief                       

Deze foto: van zang/qi gong retraite op Savita samen met Jago Paul Koch

ad 2.¬†Individuele zanglessen: hiervoor kun je een afspraak maken. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†Tarieven: ¬†‚ā¨45,- per uur in Mijdrecht iedere woensdag, ‚ā¨ 50,- per uur in Amsterdam, eens per 2 weken op maandagen.¬†

Voor de inhoud van de lessen kun je alle informatie hieronder vinden. ¬†Een proefles kan worden aangevraagd en kost ‚ā¨ 35,- euro ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†Inschrijven via deze link

Wat leer je in de zangcursus/ zanglessen met de Werbeck methode?

A. Beginners cursus/zanglessen

 1. Resonantie leer met Werbeck oefeningen.  
 2. Vrije klinkers 
 3. Medeklinkers 
 4. Organische ademhaling.
 5.  Klank de ruimte in brengen, visualisatie.
 6.  Soneren
 7. Mantra lichtklanken
 8. Inzicht in werking van zangorganen 
 9. Stemheling, afgestemd op zang obstakels

Het bijzondere aan de organische Werbeck methode is, dat je niet alleen zuiver leert zingen, maar je ook bewust wordt van de ruimte en de afstemming op universele  klanken.

Met verwondering als openende lichaams- en geesteshouding.

B. vervolg cursus:

Je gaat je stem op alle leerpunten nog verder ontdekken en ontwikkelen, met nieuwe Werbeck oefeningen. Er wordt via dans en bewegings oefeningen verder ingegaan op  klank uitbreiding en performance. Leren je instrument ( stem) te bespelen en gaan staan voor wat er uitgedrukt wil worden.

Waarom?
Iedere stem is uniek en heeft zijn eigen kracht. Je stem ontdekken door haar mogelijkheden te verkennen geeft veel ruimte aan je gevoels- en ziele leven. We werken met de organische zang methode van Valborg Werbeck in samenwerking met Rudolf Steiner.

 • Deelname: Schrijf je in via de pagina¬†Inschrijving
 • Informatie: bel of ¬†of mail of app, zie ¬†¬†Contact

Inschrijven via deze link

———————————————————————————————————

ad 3. 

Tempelliederen zingen met de tanpoora

Vanwege Covid-19 is er alleen een lesprogramma met individuele lessen. De lessen duren 1 uur en geven je een  nieuwe ervaring van Indiase gevoels- toonladders en hele nieuwe wijze van zingen. Deze reeksen tonen geven een stemming weer die astrologisch in zijn trillingen al eeuwenlang is beoefend en het bewustzijn laat resoneren met de stemming van het jaargetij, van het uur van de dag, van de elementen, van de kwaliteiten van de Goden/Godinnen. Deze klanken komen uit het collectieve bewustzijn en verruimen en harmoniseren je cel structuur. Lichaamscellen zijn ontvankelijk is voor trillingen, omdat ze voor een groot deel uit water bestaan. Gebeden en rituelen hebben met deze zang een helend effect.

 Een ervaring in de Oosterse muziekleer en zangwijze kun je al in 10 lessen realiseren. Thuis oefenen hoort erbij. 

Bijdrage ‚ā¨ 45,- euro per¬† uur. ¬†¬†

Meenemen: Sloffen of dikke sokken. We werken op een schoenen-vrije meditatie/muziek zolder.

Inschrijven via deze link

ad 4.

Cursus mantra zingen  2022?

Inloop kennismaking op zondagmiddag 23 januari van 14-15.00 uur.

Data: 

Bijdrage: