Mantra Meezing concerten

Data: Open sky Mantra Singing

Wanneer

Zondagochtenden op 13 september, 4 oktober, 1 en 29 november, 20 december van 10.00-12.00 uur. Inloop 9.45 uur.

Wat:

We zingen mantra’s uit alle hoeken van de wijze tradities: de Vedische, Boedistische, Sufi, Aboriginal, Native American en Christelijke traditie. Er wordt ook aandacht besteed aan de betekenis van de mantra’s.

Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen. In de huidige Corona tijd is het een bijzondere uitdaging om in balans te blijven. De collectieve onvrede zorgt ervoor dat je als je niet oppast meegaat met negatieve informatie, die in overvloed aanwezig is. Juist hierin kan de mantra met haar helende licht vibraties je geest helder maken en zelf liefde herstellen.

Waar: Lokatie ‘De Ruimte’, Schattekerkerweg 1B, Mijdrceht

Tijd: 10.00-12.00 uur met thee pauze.Inloop vanaf 9.45 uur.

Toegang € 15,-.

C.maatregelen: Er is plaats voor 50 mensen, dus genoeg ruimte voor 1 1/2 meter afstand. Je kunt, als je het nodig vind, mondkapje en eigen drinkkop meenemen.

Meenemen: Kleding voor weer en wind, zoals zonnehoed, warme of regenkleding, flesje water, zitkussen/ meditatie matje en kussen.

Aanmelden: per email mantra@zingeninovergave.nl of telefonisch op 06-23464055

Overige data: 4 oktober, 1 en 29 november, 20 december 2020.

Geplaatst in mantra cursus, vocal healing, Yoga, zangklank vibrationele heling | Getagged , , , , , | Een reactie plaatsen

Shruti: meditatieve concerten

Shruti betekent ‘openbaring’

Bezetting: Johannes: gitaar, Komalta: tanpura. Yashodhara: zang, harmonium, srutibox, tanpura

Duur: ruim een uur. Toegang: op donatie basis.

Dit concert wordt gespeeld in het rijk van ruimte en stilte. Als je je na afloop rustig en onbegrensd vol liefde voelt, Dan ben je aangeraakt door dat wat voorbij het gehoor ligt. Het concert bestaat uit:  Home grown gitaar composities en improvisaties van Johannes, die geinspireerd raakte in een ashram in India en daar prachtige klankvormen vond. Zijn spel wordt begeleid door de Tanpura van Komalta en vrije zanglijnen van Yashodhara. In een van Johannes’ composities wordt hij begeleid door 2 tanpura’s; een mannelijke en een vrouwelijke, wat hele bijzonder ruimtelijke klank trillingen geeft.

De zang van Yashodhara is geinspireerd op eenwenoude rags uit de Dhrupad traditie.  Het zijn tempelliederen, die de olifantengod Ganesha,  de liefdesgod Krishna en  de Godin van wijsheid en vokale expressie Saraswatti aanroepen. Begeleid door tanpura, srutibox en gitaar.

Shruti is in het proces van een cd te maken: ‘On Wings of Wonder’. Wil je hierover geïnformeerd worden, stuur dan een email naar Jluttik@yahoo.nl we houden je op de hoogte. Ook vind je informatie over de komende concerten en cd’s op de website www.zingeninovergave.nl onder kopje ‘Shruti Concerts’ ‘.

Verder is er een donatiebox, als je je waardering wilt uitdrukken en ons werk  wilt ondersteunen. Dank bij voorbaat.


Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Shruti: meditatieve concerten

SONG Centrum nieuws

A wish for peace and happines for everyone, everywhere
Loka Samasta Sukino Bhavantu
Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor SONG Centrum nieuws

Kinderopvang Special

Scholen op neo humanistische of antroposofische basis met peuter/kleuter onderwijs en opvang zijn immens waardevol.

Ik ben sinds 2 jaar werkzaam als zang en stem trainer op een van deze ‘oases van licht en liefde’ op Zonnelicht in Den Bosch. Ik ben me aan het oriënteren om ook op z.g.vrije scholen te gaan lesgeven in bewust stemgebruik. Hierover zal binnenkort wat meer informatie in de nieuwsbrief uitkomen.

Geplaatst in bewust stem gebruik voor de klas, Bewust stemgebruik, kinder opvang, onderwijs, Organische Zanglessen, Uncategorized, vocal healing, Werbeck stemonthulling | Reacties uitgeschakeld voor Kinderopvang Special

Thuiskomen met je stem

 

Je bent nu aangekomen op de juiste plaats…  als je wilt ontdekken hoe jouw stem in je hart zingt. Hoe jouw klank het hart kan openen en je hele wezen in extase zet, in golven van liefde en licht.

Dan ben je één met jezelf! Dan ben je in I AM, in Shamata. Deze manier van zingen is meditatie.

In de eeuwenoude Oosterse beschavingen werd de mantra gebruikt om je naar de stille plek in je hart te voeren.

Iedereen, die oprecht is geïnteresseerd, kan dit ervaren.

Ontdek de helende kracht van klank in jouw stem!

Meer weten hoe je met zingen jouw leven kan veranderen?

Ga naar: Cursussen en Retraites

 

Geplaatst in advaita zanglessen, Feldenkreis, mantra cursus, Organische Zanglessen, Uncategorized, vocal healing, Werbeck stemonthulling, Yoga, zangklank vibrationele heling | Getagged , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Thuiskomen met je stem