Als het echt gaat zingen laat alles los!

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Als het echt gaat zingen laat alles los!

Zingen als een ijsje oplikken

Mijn levenslange zoektocht naar mezelf heeft me naar India gevoerd en de rijkdom aan kennis die ik daar heb gevonden bij verschillende grote leraren mag ik nu doorgeven.

Het is uiteindelijk zelf kennis. Het is de kennis, die je voert naar het lied in je hart. Het is de kennis, die de eenvoud ziet in de moeilijkste situaties. Het is de kennis, die oneindig veel ruimte en geluk geeft, en je leven zo heel erg prachtig maakt en je doet zingen als een kind.

Toen ik merkte, dat ik in India met vleugels mijn hele hart uitzong, maar eenmaal terug in Nederland weer op dezelfde spanningsvelden stuitte als voorheen, wist ik dat ik beoefening nodig had.

Voor het zingen ontdekte ik een organische zang methode van de Zweedse zang pedagoge Valborg Werbeck. Haar methode heb ik ruim 30 jaar gestudeerd om mijn stem te helen en oude spanningen los te laten. Ik heb daardoor vele mantra concerten, lessen, cursussen, jaartrainingen kunnen geven.

Ik ontdekte dat de stem niet alleen een ziele instrument, maar ook een fysiek instrument is, en alleen met kennis van beiden komt de stem tot bloei.

Geplaatst in advaita zanglessen, Feldenkreis, mantra cursus, Organische Zanglessen, Uncategorized, vocal healing, Werbeck stemonthulling, Yoga, zangklank vibrationele heling | Getagged , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Zingen als een ijsje oplikken