Mantra Meezing concerten

Data: 29 november en 27 december van 10.00-11.00 uur met ZOOM

Wat: Met Zoom hebben we op 1 november de Gayatri Mantra gereciteerd in de Sacha traditie.

Op 29 november chanten we op dezelfde manier de Medicijn Boeddha Mantra (kleine Menla)

Op 27 december chanten we Kerst Mantra ’s met licht als hoofd thema uit verschillende tradities. Ook in het Nederlands!!

In de live concerten die hopenlijk in het voorjaar 2021 weer van start mogen gaan, zingen we mantra’s uit verschillende tradities: de Vedische-, Boedistische, Sufi-, Aboriginal-, Joodse-, Native American- Rainbow-en Christelijke traditie. ook uit eigen keuken. De betekenis van sanscriete mantras wordt gegeven.De mantras worden on line doorgestuurd en tijdens de live optredens op flap boord te lezen.

Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen. In de huidige Corona tijd is het een bijzondere uitdaging om in balans te blijven. De collectieve onvrede zorgt ervoor dat je als je niet oppast meegaat met negatieve informatie, die in overvloed aanwezig is. Juist hierin kan de mantra met haar helende licht vibraties je geest helder maken en zelf liefde herstellen.

Waar: Lokatie ‘De Ruimte’, Schattekerkerweg 1B, Mijdrceht

Tijd: 10.00-12.00 uur met thee pauze.Inloop vanaf 9.45 uur.

Toegang € 15,-.

C.maatregelen: Er is plaats voor 50 mensen, dus genoeg ruimte voor 1 1/2 meter afstand. Je kunt, als je het nodig vind, mondkapje en eigen drinkkop meenemen.

Meenemen: Kleding voor weer en wind, zoals zonnehoed, warme of regenkleding, flesje water, zitkussen/ meditatie matje en kussen.

Aanmelden: per email mantra@zingeninovergave.nl of telefonisch op 06-23464055

Over Tonke

All I can do is sing I sing you the trees the birds the sun and the moon and the sea and I am I am Iam
Dit bericht is geplaatst in mantra cursus, vocal healing, Yoga, zangklank vibrationele heling met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.