advaita zang yoga

Na de prachtige advaita zang en yoga retraite op Savita jl. juli, die ons nog met dankbaarheid vervult, hebben Jago en ik de inspiratie gekregen om in deze vorm door te gaan.

We bieden 3 verdiepende retraites aan:

A. Twee weekend retraites van 5-6 november en 26-27 november 2016. B. Een week retraite in Portugal voorjaar 2017.

Ad A):  Het weekend van 5-6 november en 26-27 november in Wilnis ( provincie Utrecht).

Programma zaterdag

13.30-14.00 Aankomst met thee/koffie

14.00-15.15 Yoga Qigong

15.15-15.30 Break

15.30-17.00 Video audio Satsang,

17.00-18.00 Wandeling, benen strekken

18.00-19.00 Potluck, dinner met elkaar

19.30-21.00 Zang Dans Mantra

Voor mensen, die van ver komen, is er gelegenheid om te overnachten. Er kunnen maximaal 4 mensen overnachten.

Programma zondag

7.45 – 8.45 Karaj; zuiverende A klank meditatie

9.00-10.00 Ontbijt voor logees

10.00-11.15 Yoga Qigong

11.15-11.30 Thee/koffie

11.30-12.30 Video audio Satsang

13.00-14.00 Lunch

14.00-16.00 Mantrazang met kleine pause tussendoor

16.00-16.30           Afsluiting

De kosten per weekend per persoon zijn € 160,- euro inclusief lunch, koffie en thee.

Voor de mensen die overnachten komt daar nog € 15,- euro bij voor ontbijt en faciliteiten. Dat wordt totaal € 175,- euro

Het dinner van zaterdagavond is gebaseerd op gesamenlijke inbreng van meegenomen voedsel. Wij denken aan een lopend buffet van salads en eiwitrijke vegetarische gerechten.

De ruimte, die we ter beschikking hebben kan 10 deelnemers faciliteren.

Je plaats in de groep is bevestigd, als je

-Een inschrijfformulier mailt via www.zingeninovergave.nl

-Een aanbetaling stort van € 60,- euro p.p. op bankrekening NL84INGB0002601018 t.n.v. A.Kuijt o.v.v. advaita weekend met data. Het overige bedrag graag contant betalen bij aanvang van de groep.

Ad B)   Week Retraite Portugal

Het aanbod van een week retraite in Portugal in 2017 is nog in ontwikkeling. Er kunnen maximaal 14 personen aan deelnemen.

In de tijd gezien denken we aan de laatste week van april, ( 22-29 april) of aan een week in mei. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, laat ons dan weten, welke tijd je voorkeur heeft. Het programma zal in grote lijnen overeenkomen met dat van Savita. Het is een altijd doorgaande verdieping van zelf herkenning en loslaten in de ruimte van beperkingen. De retraite zal op een exclusieve plek plaatsvinden:

Monte Maravilhas

Sao Martinho das Amoreiras

7630-527 Odemira

Portugal

Hier hebben meerdere satsangs en spirituele activiteiten van o.a. Mooji plaatsgevonden.   Vergeet niet je voorkeur voor data te vermelden, als je mee wilt doen. Dank je wel. Licht en liefde, Tonke en Jago

www.zingeninovergave.nl

Informatie via mail: info@zingeninovergave.nl

Telefoon:  mobile Tonke: 06-23464055

Posted in Uncategorized | Comments Off on advaita zang yoga

Advaita Zangkunst

....ever flowing towards the One......

….ever letting go in the flow……

Advaita zangkunst leert je in een aantal stappen het zingen zodanig los te laten, dat de zanger verdwijnt en er alleen het zingen in de ruimte overblijft; moeiteloos, vreugdevol, vrij
De beginners cursus Advaita zangkunst start in september op 5 woensdagavonden. Een gevorderden cursus volgt in half oktober. Voor meer info kijk onder het kopje cursussen in de bovenbalk.
Posted in Uncategorized | Comments Off on Advaita Zangkunst

Retraite: ‘Kennismaking met Advaita’

Een 7 daagse retraite van 25-31 juli in Sauerland: een prachtig inkeer programma om jezelf te herkennen als de bron van alles: met organische zang, yoga, qi gong, studie, meditatie, zelf onderzoek. Zie dit aanbod onder ‘cursussen en retraites’ in de bovenbalk 
Posted in advaita zanglessen, Feldenkreis, Zanglessen, Werbeck stemonthulling, Yoga, zangklank vibrationele heling, zelf meditatie | Comments Off on Retraite: ‘Kennismaking met Advaita’

Vedische wijsheid en advaita zangkunst


Tonke Kuijt (1948 ), spirituele naam van Sri Poonja “Yashodhara’, de afgelopen 35 jaar in India is mij non duale kennis, mantrazang en meditatie  onder leiding van verschillende grote leraren overgedragen. Vanaf 1989 in de Sacha Dam ashram in India leerde zij dat Vedische Mantra’s een diepe mystieke betekenis overdragen. Dit maakt de geest stil en ontvankelijk voor het grote wonder van het bestaan. In haar klassen en opleidingen gaat het om jezelf als openheid te ontdekken, volgens de Advaita Vedante. Mantrazang, yoga en toewijding helpen bij zuivering van lichaam en geest en bij het gefocused blijven op wie je ten diepste bent.
Dat zingen een organisch geheel met het lichaam vormt werd benadrukt in haar zangstudies in de school van Werbeck. Het is heerlijk om de stem op deze manier vanuit ‘zelf gevoel’ te trainen en te ontdekken. Ook Feldenkreis reikte haar nieuwe “zelfzang’  inzichten aan vanuit een organische visie.
Deze unieke combinatie van organische zang en Vedische wijsheid heeft in 2006 geleid tot het oprichten van de advaitische zangschool ‘Zingen in Overgave”
Mantra’s zijn klankformules met geluidsgolven in een bepaalde uitgebalanceerde frekwentie. Ze brengen ruimte en vreugde in ieders hart en verlichten daarmee de sfeer. De mantra klanken gaan als harmonieuze vibraties rechtstreeks de ether in als voertuigen van liefde en vrede.

zing alles van jezelf het licht in

 

Posted in advaita zanglessen, mantra cursus, Zanglessen, Uncategorized, Yoga, zelf meditatie | Tagged , , , , , , , , , , | Comments Off on Vedische wijsheid en advaita zangkunst