Zang en Yoga retraites


Stilte retraite van 14-21 juli 2018

Programma van de retraite week in Sauerland. Sluitingsdatem 1 juli.

Alle activiteiten, gesprekken, meditaties van deze week zijn gericht op de herkenning van wie je in essentie bent. Er kan een verdieping in het bewustzijn komen als je leert mediteren. En stilstaat bij de vraag ‘wat is meditatie’. Meditatie is iets wat diep begrepen moet worden alvorens je kunt verwachten, dat het werkelijk iets essentieels voor je gaat opleveren. Alleen ‘even’ een blij of vredig gevoel is niet voldoende. In deze week bouw je zowel kennis als ervaring stapje voor stapje op.

Via stilte komen we bij onze heelheid.

Als er een voortdurende bewuste  zijns houding ten grondslag ligt aan je denken, spreken, handelen, is het meteen duidelijk, wanneer  je even wordt afgeleid. En kun je niet langer verdwalen. Dan is het ieder moment kristalhelder waar de geest en het lichaam hun focus hebben, en kun je hen vriendelijk doch beslist naar jezelf terug leiden= thuisbrengen. Een terugkeren naar jezelf als I AM. En alleen daar is blijvend geluk en vrede te vinden.

Programma

7.15-7.55     Karaj, klank meditatie

8.00-9.00               Ontbijt

10.00-10.45:  eerste verkenning: wat is meditatie?wat is advaita?  Wie ben ik?         Afsluiten met non duale zang.

10.45-11.30:  lichaamsbewustzijn met yoga en qigong

11.30-11.45:  thee/koffie pauze

11.45-12.45:  tweede verkenning: wie ben ik? M.b.v. Video/ audio opnames van Advaita leraren.

13.00               Lunch

Middag vrij te besteden met wandelingen in de natuur, liefst in stilte. Vanaf 14.00 uur optioneel therapeutische sessies ter ondersteuning van jouw proces.

18.00                 Dinner

19.30 – 20.30:  Mantrazang, letting go in the heart.

20.30-21.00     Avond meditatie

We vragen van iedereen om voor deze retraite niet alleen een inschrijfformulier toe te sturen, maar ook een aanbetaling van 15 euro p.p. te storten op rekeningnummer
NL 84 INGB 0002 601018 t.n.v. A.Kuijt o.v.v. Zang en Yoga retraiteweek Savita 2017
Het restbedrag van 400 euro kun je contant voldoen bij aanvang van de groep. Er is een pinautomaat vlakbij Savita.

Annulerings spelregels: tot 10 dagen voor aanvang van de retraite week kun je afzeggen en het bedrag teruggestort krijgen. Bij een  afzegging binnen 10 dagen voor aanvang van de retraite kan geen terugstorting van de aanbetaling worden verkregen, maar kun je met bijbetaling van 60 euro deelnemen aan een retraitedag , vanaf september is entree voor de retraitedagen 75 euro) naar jouw keuze. Zie aanbod van retraitedagen op de site zingeninovergave.nl

 

Schrijf je nu in!

 

 

 

 

 

 

Hey hey Govinda, hey hey Gopala, Hey Vasudeva, Hey Nityananda, Sri Radhe Shyama

Mantra voor universele Vrede en Liefde ( klik verschillende keren aan om op te laden )
zonlogo-1

Terug naar boven