Meditatief Mantra Zingen met zoom

Zondagochtend 29 november van 10.00-11.00 uur is er een zoom bijeenkomst met de Medicijn Boeddha Mantra. Voor deelname moet je je even aanmelden.
Dit is een Boeddhistische mantra, die in staat is de lucht te klaren van spanningen in het lichaam, in de atmosfeer, in relaties, familie, buurt, stad, dorp, land, werelddeel, planeet, melkwegstelsel, universa. De mantra vibraties zijn zo krachtig als die van de Gayatri Mantra en geven veel energie.Je kunt erbij dansen, bewegen, brullen of juist verstillen, maar wat er ook gebeurt het mantra~medicijn heeft helingskracht.

Medicijn Boeddha mantra wordt 108 keer gechant, in 4 sequenties van 27 met meditatieve stiltes ertussen.De zoom meeting wordt gefaciliteerd door Ronald en Karin Heij (www.synergie.icu) . Onze dank daarvoor.Medicijn Boeddha Mantra: (kleine menla)
TAYATA OM BEKANZE BEKANZE MAHA BEKANZE RADJAJA SAMUNGATE SOHAbetekenis: Oh stralend oneindig licht van de Medicijn Boeddha, moge wij ontwaken uit de benauwde droom van angst en lijden door de Kennis van wie we werkelijk zijn.

uitspraak: TEEJATAA OOM BEKANTSE BEKANTSE MAHA BEKANTSE RATS(JA)j)A SAMOENGATE SOOHA

Er is gelegenheid om je waardering uit te drukken in een donatie.

NL84INGB 0002601018 tnv A.Kuijt.

De eerstvolgende zoom meeting met kerstmantra’s is op 27 december

Dat er NU vrede en geluk is. Vrede vrede vrede overal, voor iedereen. Om Shanti Shanti Shanti