Mantra Meezing concerten

Data: 29 november en 27 december van 10.00-11.00 uur met ZOOM

Wat: Met Zoom hebben we op 1 november de Gayatri Mantra gereciteerd in de Sacha traditie.

Op 29 november chanten we op dezelfde manier de Medicijn Boeddha Mantra (kleine Menla)

Op 27 december chanten we Kerst Mantra ’s met licht als hoofd thema uit verschillende tradities. Ook in het Nederlands!!

In de live concerten die hopenlijk in het voorjaar 2021 weer van start mogen gaan, zingen we mantra’s uit verschillende tradities: de Vedische-, Boedistische, Sufi-, Aboriginal-, Joodse-, Native American- Rainbow-en Christelijke traditie. ook uit eigen keuken. De betekenis van sanscriete mantras wordt gegeven.De mantras worden on line doorgestuurd en tijdens de live optredens op flap boord te lezen.

Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen. In de huidige Corona tijd is het een bijzondere uitdaging om in balans te blijven. De collectieve onvrede zorgt ervoor dat je als je niet oppast meegaat met negatieve informatie, die in overvloed aanwezig is. Juist hierin kan de mantra met haar helende licht vibraties je geest helder maken en zelf liefde herstellen.

Waar: Lokatie ‘De Ruimte’, Schattekerkerweg 1B, Mijdrceht

Tijd: 10.00-12.00 uur met thee pauze.Inloop vanaf 9.45 uur.

Toegang € 15,-.

C.maatregelen: Er is plaats voor 50 mensen, dus genoeg ruimte voor 1 1/2 meter afstand. Je kunt, als je het nodig vind, mondkapje en eigen drinkkop meenemen.

Meenemen: Kleding voor weer en wind, zoals zonnehoed, warme of regenkleding, flesje water, zitkussen/ meditatie matje en kussen.

Aanmelden: per email mantra@zingeninovergave.nl of telefonisch op 06-23464055

Geplaatst in mantra cursus, vocal healing, Yoga, zangklank vibrationele heling | Getagged , , , , , | Een reactie plaatsen

SONG Centrum nieuws

A wish for peace and happines for everyone, everywhere
Loka Samasta Sukino Bhavantu
Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor SONG Centrum nieuws

Kinderopvang Special

Scholen op neo humanistische of antroposofische basis met peuter/kleuter onderwijs en opvang zijn immens waardevol.

Ik ben sinds 2 jaar werkzaam als zang en stem trainer op een van deze ‘oases van licht en liefde’ op Zonnelicht in Den Bosch. Ik ben me aan het oriënteren om ook op z.g.vrije scholen te gaan lesgeven in bewust stemgebruik. Hierover zal binnenkort wat meer informatie in de nieuwsbrief uitkomen.

Geplaatst in bewust stem gebruik voor de klas, Bewust stemgebruik, kinder opvang, onderwijs, Organische Zanglessen, Uncategorized, vocal healing, Werbeck stemonthulling | Reacties uitgeschakeld voor Kinderopvang Special

Thuiskomen met je stem

 

Je bent nu aangekomen op de juiste plaats…  als je wilt ontdekken hoe jouw stem in je hart zingt. Hoe jouw klank het hart kan openen en je hele wezen in extase zet, in golven van liefde en licht.

Dan ben je één met jezelf! Dan ben je in I AM, in Shamata. Deze manier van zingen is meditatie.

In de eeuwenoude Oosterse beschavingen werd de mantra gebruikt om je naar de stille plek in je hart te voeren.

Iedereen, die oprecht is geïnteresseerd, kan dit ervaren.

Ontdek de helende kracht van klank in jouw stem!

Meer weten hoe je met zingen jouw leven kan veranderen?

Ga naar: Cursussen en Retraites

 

Geplaatst in advaita zanglessen, Feldenkreis, mantra cursus, Organische Zanglessen, Uncategorized, vocal healing, Werbeck stemonthulling, Yoga, zangklank vibrationele heling | Getagged , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Thuiskomen met je stem