Mantra Koor ‘Gayatri’

Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen.

Omdat deze soms eeuwenoude mantra’s, uit andere culturen komen dan de onze, is uitleg van achtergrond en betekenis zinvol. Met de kennis van wat je zingt verdiept zich ook je focus, je een puntigheid. En daarmee komt de mantra tot zijn dieptewerking, het brengt de geest tot rust, en beschermt je tegen negatieve gedachtes.

We zingen mantra’s uit de Vedische traditie, maar ook uit de Boedistische, Sufi, Aboriginal, Native Indian en Christelijke traditie. Er wordt veel aandacht besteed aan de betekenis van de mantra. Ook krijg je aanwijzingen voor het moeiteloos chanten van de mantra.

We hopen op veel mensen, om het energieveld krachtig te maken.

Wanneer: op iedere tweede en vierde zondagochted van de maand, van 10.00-13.00 uur. Bij voldoende belangstelling kunnen we op zondag 12 Januari beginnen,

Waar: de Ruimte op de Schattekerkerweg 1A Mijdrecht

Aanmelding en toegang: meldt je aan via het inschrijfformlier van deze website onder ‘cursussen en retraites’ Alle mensen zijn welkom, geoefende en niet geschoolde zangers en zangeressen. Je hoeft niet eens mooi te kunnen zingen. Het gaat om het openen van gevoel van het hart.

Kosten: De eerste keer heb je vrije toegang om kennis te maken met Mantrakoorzang. De kosten per 4 maanden ( januari tot en met april) zijn € 120,- euro. Als er na verloop van tijd een of twee muzikanten bijkomen ( tabla/trommel en gitaar) kan er in het tweede semester ( september tot en met december) een prijsverhoging zijn. In de maanden mei, juni, juli en augustus kun je optredens verwachten op festivals, koor wedstrijden, inrichtingen etc. Dan gaan we ons geluk, licht en liefde met de wereld delen.

we are free
Geplaatst in mantra cursus, vocal healing, Yoga, zangklank vibrationele heling | Getagged , , , , , | Een reactie plaatsen

Johannes Angels

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Johannes Angels

SONG Centrum nieuws

A wish for peace and happines for everyone, everywhere
Loka Samasta Sukino Bhavantu
Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor SONG Centrum nieuws

Kinderopvang Special

Scholen op neo humanistische of antroposofische basis met peuter/kleuter onderwijs en opvang zijn immens waardevol.

Ik ben sinds 2 jaar werkzaam als zang en stem trainer op een van deze ‘oases van licht en liefde’ op Zonnelicht in Den Bosch. Ik ben me aan het oriënteren om ook op z.g.vrije scholen te gaan lesgeven in bewust stemgebruik. Hierover zal binnenkort wat meer informatie in de nieuwsbrief uitkomen.

Geplaatst in bewust stem gebruik voor de klas, Bewust stemgebruik, kinder opvang, onderwijs, Organische Zanglessen, Uncategorized, vocal healing, Werbeck stemonthulling | Reacties uitgeschakeld voor Kinderopvang Special

Thuiskomen met je stem

 

Je bent nu aangekomen op de juiste plaats…  als je wilt ontdekken hoe jouw stem in je hart zingt. Hoe jouw klank het hart kan openen en je hele wezen in extase zet, in golven van liefde en licht.

Dan ben je één met jezelf! Dan ben je in I AM, in Shamata. Deze manier van zingen is meditatie.

In de eeuwenoude Oosterse beschavingen werd de mantra gebruikt om je naar de stille plek in je hart te voeren.

Iedereen, die oprecht is geïnteresseerd, kan dit ervaren.

Ontdek de helende kracht van klank in jouw stem!

Meer weten hoe je met zingen jouw leven kan veranderen?

Ga naar: Cursussen en Retraites

 

Geplaatst in advaita zanglessen, Feldenkreis, mantra cursus, Organische Zanglessen, Uncategorized, vocal healing, Werbeck stemonthulling, Yoga, zangklank vibrationele heling | Getagged , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Thuiskomen met je stem