Mantra Koor ‘Gayatri’

Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen.

Omdat deze soms eeuwenoude mantra’s, uit andere culturen komen dan de onze, is uitleg van achtergrond en betekenis zinvol. Met de kennis van wat je zingt verdiept zich ook je focus, je een puntigheid. En daarmee komt de mantra tot zijn dieptewerking, het brengt de geest tot rust, en beschermt je tegen negatieve gedachtes.

We zingen mantra’s uit de Vedische traditie, maar ook uit de Boedistische, Sufi, Aboriginal, Native Indian en Christelijke traditie. Er wordt veel aandacht besteed aan de betekenis van de mantra. Ook krijg je aanwijzingen voor het moeiteloos chanten van de mantra.

We hopen op veel mensen, om het energieveld krachtig te maken.

Wanneer: op iedere tweede en vierde zondagochted van de maand, van 10.00-13.00 uur. Bij voldoende belangstelling kunnen we op zondag 12 Januari beginnen,

Waar: de Ruimte op de Schattekerkerweg 1A Mijdrecht

Aanmelding en toegang: meldt je aan via het inschrijfformlier van deze website onder ‘cursussen en retraites’ Alle mensen zijn welkom, geoefende en niet geschoolde zangers en zangeressen. Je hoeft niet eens mooi te kunnen zingen. Het gaat om het openen van gevoel van het hart.

Kosten: De eerste keer heb je vrije toegang om kennis te maken met Mantrakoorzang. De kosten per 4 maanden ( januari tot en met april) zijn € 120,- euro. Als er na verloop van tijd een of twee muzikanten bijkomen ( tabla/trommel en gitaar) kan er in het tweede semester ( september tot en met december) een prijsverhoging zijn. In de maanden mei, juni, juli en augustus kun je optredens verwachten op festivals, koor wedstrijden, inrichtingen etc. Dan gaan we ons geluk, licht en liefde met de wereld delen.

we are free

Over Tonke

All I can do is sing I sing you the trees the birds the sun and the moon and the sea and I am I am Iam
Dit bericht is geplaatst in mantra cursus, vocal healing, Yoga, zangklank vibrationele heling met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.