Mantra Koor ‘Gayatri’

Door overmacht van dreigende besmetting met Co-19 virus gaan we de komende maanden on line op de geplande data:

Wanneer: ON LINE!!: 19 april, 10 mei en 14 juni van 10.00-10.40 met Zoom. Je krijgt een paar dagen van te voren een mail met een link. waarmee je deel kunt nemen.

In het najaar hoop ik weer fysiek bijeen te kunnen komen in DE RUIMTE Data: LIVE: 13 september, 4 oktober, 1 en 29 november, 20 december van 10.30 tot 13.00 uur. Inloop 10.15 uur.

Het zingen van mantra’s brengt vrede, eenheid, geluk, liefde. Dat is eigenlijk wat alle mensen willen.

Omdat deze soms eeuwenoude mantra’s, uit andere culturen komen dan de onze, is uitleg van achtergrond en betekenis zinvol. Met de kennis van wat je zingt verdiept zich ook je focus, je een puntigheid. En daarmee komt de mantra tot zijn dieptewerking, het brengt de geest tot rust, en beschermt je tegen negatieve gedachtes.

We zingen mantra’s uit de Vedische traditie, maar ook uit de Boedistische, Sufi, Aboriginal, Native Indian en Christelijke traditie. Er wordt veel aandacht besteed aan de betekenis van de mantra. Ook krijg je aanwijzingen voor het moeiteloos chanten van de mantra.

We hopen op veel mensen, om het energieveld krachtig te maken.

Wanneer: ON LINE!!: 19 april, 10 mei en 14 juni van 10.00-10.40 met Zoom. Je krijgt een paar dagen van te voren een mail met een link. waarmee je deel kunt nemen.

In het najaar hoop ik weer fysiek bijeen te kunnen komen in DE RUIMTE Data: LIVE: 13 september, 4 oktober, 1 en 29 november, 20 december 2020.

Waar: de Ruimte op de Schattekerkerweg 1A Mijdrecht

Aanmelding en toegang: meldt je aan via het inschrijfformlier van deze website onder ‘cursussen en retraites’ Alle mensen zijn welkom, geoefende en niet geschoolde zangers en zangeressen. Je hoeft niet eens mooi te kunnen zingen. Het gaat om het openen van gevoel van het hart.

Kosten: 5 ritten kaarten voor € 50 euro. losse deelname € 15,- euro per keer.

we are free

Over Tonke

All I can do is sing I sing you the trees the birds the sun and the moon and the sea and I am I am Iam
Dit bericht is geplaatst in mantra cursus, vocal healing, Yoga, zangklank vibrationele heling met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.